De belofte van vandaag,

is de toekomst van morgen

Over ons

Of je nu een kandidaat bent die op zoek is naar een droombaan of een bedrijf dat op zoek is naar top talent, wij gaan verder dan verwacht om behoeften en ambities te begrijpen. Dat doen we door echte verbindingen te maken en relaties op te bouwen. 

Onze missie

Ambitie is gedurende je leven altijd in ontwikkeling, net zoals de wereld om ons heen. Dat geldt voor zowel de kansen in een carrière als de groei van een organisatie. Bij Head Professionals helpen wij ambitie waar te maken en dragen we dagelijks bij aan een smaakvolle toekomst in de foodbranche.

Onze visie

Head Professionals doet aan duurzaam detacheren binnen de foodbranche. Dagelijks dragen wij ons steentje bij om een eerlijkere en betere wereld te bouwen. Wij vervullen niet alleen vacatures maar bouwen aan toekomsten.

Duurzaam detacheren

Onze kernwaarden

Contact
Duurzaamheid

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op de 3M’s: Mens, Milieu en Maatschappij. Door diverse initiatieven. Zo hebben wij een partnerschap met Health Partners voor de duurzame inzetbaarheid van onze professionals, een volledig elektrisch wagenpark en samenwerking met de Voedselbank.

Betrouwbaarheid

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, vanuit die gedachte bedienen wij onze klanten. Wij zijn wendbaar en flexibel, maar niet in onze normen en waarden. Dit is voor ons de basis voor een succesvolle samenwerking.

Professionaliteit

Door het continu meten van onze klanttevredenheid blijft onze focus op optimalisering, omdat bij ons klant en kandidaat centraal staan. Daarnaast zijn wij toegankelijk, hebben een uitstekende bereikbaarheid en werken wij met ervaren en deskundige consultants.